Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ανέλαβαν δράση πολίτες των Χανίων κατά της ψήφισης του «Μνημονίου 2»

«Περιμένουμε από αυτούς που εκλέγουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου», τονίζει ο κ. Σάκης Κουβάτσος, μέλος της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών Χανίων, εξηγώντας την πρωτοβουλία που πήραν πολίτες των Χανίων για να αποστείλουν εξώδικο διαμαρτυρία προς τους Βουλευτές του νομού μέσω της οποία τους καλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα σημειώνοντας παράλληλα ότι «αν δεν το πράξουν αναλαμβάνουν στο ακέραιο τις ευθύνες τους, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν».


Το εξώδικο εστάλη στους βουλευτές Σήφη Βαλυράκη, Ευτύχη Δαμιανάκη και Ευαγγελία Κουρουπάκη ενώ κοινοποιείται και στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, «παρά το ότι, τον Μάιο 2010 , ως βουλευτής Χανίων της Ν.Δ δεν ψήφισε το Ν. 3845/2010, προς γνώσιν του και δια πάσαν νόμιμον συνέπειαν», όπως αναφέρεται. 

Όπως τονίζει ο κ. Κουβάτσος, η διαπίστωση που έχουν κάνει έως τώρα πολίτες των Χανίων είναι ότι «οι βουλευτές δεν υπερασπίζουν με τον τρόπο που πρέπει τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, κάτι το οποίο μας ώθησε στο να διαμαρτυρηθούμε με αυτό τον τρόπο. Τους επισημαίνουμε ότι αφού έχει ήδη αποδειχθεί ότι το πρώτο μνημόνιο απέτυχε στο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα ενώ και το δεύτερο κινείται προς την ίδια κατεύθυνση , καθώς πιστεύουμε οτι θα εξανεμίσει τον εθνικό πλούτο της χώρας μας και θα τη χρεοκοπήσει, καλούμε με αυτό το εξώδικο τους βουλευτές των Χανίων τουλάχιστον τώρα να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και να μην ψηφίσουν του νέο μνημόνιο».

Πηγή: flashnews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου