Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μπακογιάννη: "Καταστροφή η έξοδος από το ευρώ"Καταστροφικό σενάριο, το οποίο δεν πρέπει καν να συζητάμε, χαρακτήρισε την αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη

«Νομίζω ότι πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός είναι ένας εφιάλτης. Είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο δεν πρέπει ούτε καν να συζητάμε», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη...

στο περιθώριο του 5ου προσυνεδρίου της ΔΗΣΥ που διεξάγεται στη Χερσόνησο Ηρακλείου. 
Αυτός είναι ο λόγος, πρόσθεσε, για τον οποίο η ΔΗΣΥ «από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει την ανάγκη της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων». «Έτσι ώστε να συμφωνήσουμε σε ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων, αλλαγών οι οποίες είναι αναγκαίες για να βγει η Ελλάδα από την κρίση.» 

«Αντί να μεμψιμοιρούμε, αντί να περιμένουμε να μας σώσει κάποιος Θεός να καταλάβουμε ότι από μας θα κριθεί αν η Ελλάδα βγει από την κρίση», τόνισε η κ. Μπακογιάννη. 

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κυβέρνηση, επανέλαβε τη θέση της λέγοντας ότι είναι θετική στο ενδεχόμενο συνεννόησης των δυνάμεων. 

Η ΔΗΣΥ δεν αναζητά να συγκυβερνήσει, είπε. Θεωρεί όμως ότι «είναι απολύτως αναγκαίο τα δυο παλαιά κόμματα στην Ελλάδα να συμφωνήσουν και να συνεννοηθούν και να προχωρήσουν στις αναγκαίες αλλαγές ώστε η χώρα και να μην είναι δούλοι των οποιονδήποτε συντεχνιών όπως εμφανίζονται σήμερα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου