Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Υποχρέωναν ομογενείς να κάνουν σεξ... για να λυθούν τα μάγιαΣε πολυετή κάθειρξη καταδικάστηκαν δυο άνδρες και μια γυναίκα, που εκμεταλλεύτηκαν δυο Ελληνίδες για να τους λύσουν τα μάγια, “υποχρεώνοντάς” τες να κάνουν σεξ και αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά.


Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο 63χρονος Τόνι Γκολοσιάν γνωστός και ως "ο άγιος", που καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή 15 χρόνια πριν έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτημα για πρόωρη αποφυλάκιση.

Συνεργός του ήταν ο Θανάσης Ψυχογιός, που καταδικάστηκε σε 16ετη κάθειρξη με την υποχρέωση να εκτίσει 12 χρόνια της ποινής του.

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε, ως συνεργός και η σύζυγος του Ψυχογιού, Φράνσις, σε εννέα χρόνια φυλάκιση με την υποχρέωση να μείνει στη φυλακή τουλάχιστον πέντε χρόνια.

"Τα εγκλήματά σας είναι φρικιαστικά. Εξοντώσατε ψυχολογικά τα θύματά σας, στα οποία είχε γίνει πλύση εγκεφάλου", είπε η δικαστής.

Οι δυο γυναίκες πίστευαν ότι τους είχαν κάνει μάγια και κατέφυγαν στον Γκολοσιάν να τους τα λύσει.

Ο τελευταίος τις έπεισε, ότι επικοινωνεί με τους αγγέλους και τους έλυνε τα μάγια, έναντι μεγάλης αμοιβής σε δωμάτια ξενοδοχείων με προσευχές και… σεξ στο οποίο συμμετείχε ο Ψυχογιός με την συνεργασία και της συζύγου του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου