Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σκότωσε και έβρασε τον άντρα της στη χύτρα

Μια γυναίκα στην Κίνα παραδόθηκε μόνη της στις αρχές για τη δολοφονία του συζύγου της, τον οποίο σκότωσε, διαμέλισε και στη συνέχεια έβρασε τα μέλη του σε μια χύτρα ταχύτητας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News, που επικαλείται ρεπορτάζ της κινεζικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Anhui News, το θύμα βασανίστηκε για τρεις ημέρες στα χέρια της συζύγου του, τον περασμένο Ιούνιο.Η γυναίκα είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, και όπως αναφέρει το άρθρο, αυτός ήταν ο λόγος που οδηγήθηκε στο έγκλημα. Αφού σκότωσε τον άντρα της, διαμέλισε το σώμα του με ένα πριόνι και έβρασε τα... κομμάτια του στη χύτρα, για να καλύψει τα ίχνη της.

Η γυναίκα παραδόθηκε όμως στη συνέχεια στις αρχές λόγω του ψυχολογικού στρες, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, εξαιτίας του οποίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχασε έξι κιλά.

Αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης Lu'an στην κινεζική επαρχία Anhui, όπου έγινε το έγκλημα, επιβεβαίωσε την ιστορία στο πρακτορείο ειδήσεων AFP, ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου