Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Εκνευρισμός του ΕΟΠΥΥ για τις διαφημίσεις


Τελικά οι ηλικιωμένοι αλλά και άλλα γνωστά πρόσωπα που κοσμούν τις διαφημίσεις των εταιρειών για τα 5ψηφια νούμερα του ΕΟΠΥΥεκνεύρισαν τη διοίκηση του φορέα η οποία με εξώδικό της ζητά να σταματήσει άμεσα η προβολή τους. Εξώδικο προς όλες τις εταιρείες που διαθέτουν 5ψήφιους αριθμούς τηλεφωνικών ραντεβού για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ απέστειλε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Λ. Παπαγεωργόπουλος ενώ τις απειλεί με αναστολή των συμβάσεων αν δεν τις αποσύρουν άμεσα.

Με εκνευρισμό αντιμετώπισε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του φορέα που προέρχονται από ιδιωτικές εταιρείες και προβάλουν τους τηλεφωνικούς αριθμούς για ραντεβού με γιατρό. 

Ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ αναφέρει στο εξώδικο του πως οι εν λόγω εταιρείες υπερέβησαν τα συμφωνηθέντα και δεν κοινοποιούν μόνο την υπηρεσία τους αλλά κυριολεκτικά διακωμωδούν τον Οργανισμό και θίγουν βάναυσα το κύρος και την αξιοπιστία του. «Επειδή το περιεχόμενο των τηλεοπτικών διαφημίσεων των υπηρεσιών σας δεν αρκείται στην ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για την επωνυμία σας, τον αριθμό κλήσης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τη χρέωση κλήσης και ό,τι άλλο χρειάζεται για την σωστή ενημέρωση του κοινού, αλλά ξεπερνά τις εύλογες ανάγκες ενημέρωσης των ασφαλισμένων - χρηστών υπηρεσιών υγείας του ΕΟΠΥΥ προχωρώντας στη διακωμώδηση του διαφημιστικού αντικειμένου και στην αδικαιολόγητα στρεβλωμένη προβολή του Οργανισμού μας στο ευρύ κοινό, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση, σας καλούμε εντός 24 ωρών από τη λήψη της παρούσης αποσύρετε όλες αυτές τις διαφημίσεις που έχουν διαφορετικό περιεχόμενο από αυτό που προβλέπεται στη σύμβαση και υπερβαίνει το πνεύμα των παρεχομένων υπηρεσιών. Διαφορετικά θα καταγγείλουμε την από 16-7-2012 μεταξύ μας σύμβαση», αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση του διοικητή του ΕΟΠΥΥ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου