Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή δημιουργεί «ΟΑΕΔ» μόνο για Έλληνες!


Μετά τη διανομή δωρεάν τροφίμων και την αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, η Χρυσή Αυγή δημιουργεί τον Όμιλο Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων
Η ονομασία, μάλιστα, του Ομίλου δεν είναι διόλου τυχαία καθώς παραπέμπει στα αρχικά του... ΟΑΕΔ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Ο Όμιλος Ανεύρεσης Εργασίας Δοκιμαζόμενων Ελλήνων είναι μία προσπάθεια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ με σκοπό την αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ανέργων συμπατριωτών μας. Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Ομοίως όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω προσπάθεια έχει ξεκάθαρα κοινωφελή σκοπό και ο χαρακτήρας της είναι ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοεργολάβοι, το ιδιωτικό και κρατικό κεφάλαιο προσφέρουν σχεδόν αποκλειστικά εργασία σε λαθρομετανάστες, η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου