Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

"Parking ευθυνών"

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Ιουνίου 2012 όπου συζητήθηκε η παραίτηση του Προέδρου του Οργανισμού αλλά και το θέμα της οικονομικής διαχείρισης που έχει έρθει στην επιφάνεια, διεφάνη η τάση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής αλλά και συμβουλών να  αποδοθούν ευθύνες στην λειτουργία του Δ.Σ του οργανισμού του οποίου είμαι μέλος .

Ο λόγος δεν μου δώθηκε ώστε να απαντήσω επί προσωπικού (κατ´ εμε) ζητήματος και σε ένα -ένα τα σημεία που αναφέρθηκαν. Ως εκ τούτου, θα θυμίσω-μόνο επιγραμματικά- στους έχοντες ασθενή μνήμη και ευσεβείς πόθους:
  • τις πάμπολλες δημόσιες παρεμβάσεις-καταγγελίες τόσο εμού της ίδιας όσο και άλλων μελών του Δ.Σ 
  • τα πρακτικά των διοικητικών συμβουλών όπου έχουν καταγράφει οι προτάσεις, οι απόψεις, οι αντιρρήσεις, οι αντιθέσεις και οι καταγγελίες του ενός έκαστου από τα μέλη και που ο καθένας έχει πρόσβαση να μελετήσει.
    • την επίμονη Μη! ψήφιση του προϋπολογισμού του οργανισμού από την παράταξη μου, και εμένα φυσικά, με παράλληλη καταγγελία για την μη απόδοση απολογισμού του 2011, τότε που πολλοί εξ αυτών έβγαζαν "σπαρακτικά μονόπρακτα" για τα θέματα της πόλης που δεν προχωρούν "εξ´ αιτίας μας" τάχα.
Όσα επιμελώς πάνε να μας προσάψουν δεν έχουν καμία βάση και καμία σχέση με το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει ....αλλά λόγια ν´ αγαπιόμαστε. 
Η "πλάτη" μας δεν είναι parking ευθυνών ...
Ας έχουν την Λεβεντιά της Ευθύνης και του Συγνώμη.

Με εκτίμηση
Αναστασία Μανωλοπούλου
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
Μέλος Δ.Σ Πολιτιστικού Οργανισμού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου