Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Γέμισε το Περιστέρι ο Βαρβιτσιώτης


Παρουσία πολλών εκατοντάδων πολιτών πραγματοποίησε χθες ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Περιστέρι.
Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Υποστήριξης Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων ο κος Βαρβιτσιώτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, αποδομώντας με στοιχεία και αριθμούς μία προς μία τις προγραμματικές του θέσεις , οι οποίες, όπως είπε, οδηγούν με απόλυτη βεβαιότητα τη χώρα στη δραχμή.


«Κάποιοι αυτές τις κρίσιμες ώρες χρησιμοποιούν την αγανάκτηση του κόσμου για να τζογάρουν με το μέλλον της χώρας και το δικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Θα περίμενα ειλικρινά από τον κύριο Τσίπρα, έναν άνθρωπο της γενιάς μου, να αφήνει στο περιθώριο τις τακτικές ΠΑ.ΣΟ.Κ του 81 και να μην επιστρατεύει το  λαϊκισμό και το ψέμα».
Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κος Βαρβιτσιώτης κατέθεσε το αναπτυξιακό πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, οι οποίες αφορούν τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, την ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά, την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την έμφαση στην ασφάλεια των πολιτών. «Η συνταγή που προτείνουμε είναι δοκιμασμένη από πολλές χώρες στο παρελθόν. Όταν αντιμετώπισαν παρόμοιο ή και μεγαλύτερο δημοσιονομικό πρόβλημα από την Ελλάδα, χωρίς να καταφύγουν σε απολύσεις ή μειώσεις μισθών, ακολούθησαν μια σειρά μέτρων που κατέστησαν μέσα σε λίγα χρόνια τις οικονομίες τους πανίσχυρες και τις έβαλλαν στους G20. Αυτά ακριβώς τα μέτρα προτείνουμε και εμείς σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά και  πρόσθεσε ότι όπως η Ν.Δ ήταν αυτή που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη, έτσι και  «σήμερα είναι η μόνη αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την παραμονή της σε αυτή, για να μη χαθούν τα κεκτημένα δεκαετιών.»
Τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη καλωσόρισε στο βήμα ο πρόεδρος της Β7 Νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υποδεχόμενος, όπως ανέφερε, τον βουλευτή που τα Δυτικά προάστια στις 6 Μαΐου του εμπιστεύτηκαν μία από τις πρώτες θέσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου