Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Η ΟΝΝΕΔ συμμετέχει στην Κίνηση Νέων για την Ελλάδα
Δράση ενημέρωσης για τη διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας

Kαρδίτσα, 9 Ιουνίου 2012


Η χώρα μας ζει την κρισιμότερη περίοδο της μεταπολεμικά και ως νέοι άνθρωποι νιώθουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά προκειμένου να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της γενιάς μας. Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ευρώπη και το ευρώ από τη μία ή το χάος που θα προκαλέσουν οι συνιστώσες της καταστροφής από την άλλη.

Μπροστά λοιπόν σ’αυτό τον κίνδυνο, ως Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, την Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας (ΕΑΝΔΑ), τον Επιστημονικό Σύλλογο Νέων Ιατρών Ελλάδος, τον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Φαρμακοποιών Ελλάδος, τους Νέους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές, τη HELMSIC και τα Τοπικά Συμβούλια Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις, νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες δημιουργώντας την Κίνηση Νέων για την Ελλάδα, η οποία έχει στόχο να ενημερώσει για τις πραγματικές θέσεις όσον ρισκάρουν το μέλλον μας σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.



Σ’αυτό το πλαίσιο, μοιράσαμε στην κεντρική πλατειά της πόλης της Καρδίτσας αλλα και σε καταστήματα του κέντρού της πόλης μας, ενημερωτικό υλικό αποδεικνύοντας πως στη μάχη της γενιάς μας, έχουμε αποφασίσει να είμαστε παρόντες και στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε το μέλλον μας σε κανένα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου