Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

H. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : "ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"!

Ένα… δείγμα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή έδωσε στην χθεσινή προεκλογική του ομιλία στον Φλοίσβο ο υποψήφιος Ηλίας Παναγιώταρος, ο Νο2 μετά τον Κασιδιάρη σε απειλές και ξύλο. Όπως είπε...
 
«Θα πέσει ξύλο και στην Βουλή, σε περίπτωση που ανοίξει το θέμα του ονόματος των Σκοπίων»! «Θα τους δείξουμε ως προειδοποίηση το βίντεο του ΑΝΤ1 και εάν δεν το καταλάβουν τότε θα τους εξηγήσουμε»… διευκρίνισε!!!

Και δεν θα πέσει ξύλο μόνο σε αυτή την περίπτωση. Σύμφωνα με τον εμπνευστή της Γαλάζιας Στρατιάς, του γνωστού συνδέσμου που έφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα, με την βία θα βάλουν τάξη γενικώς στη χώρα.

«Αν μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία, αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους «λαθρομετανάστες» και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες», είπε.

Ο κ. Παναγιώταρος πηγαίνει σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του κόμματος και… απειλεί (!), ενώ στους ψηφοφόρους του εύχεται «Την Κυριακή καλή ψήφο και καλές µπάτσες»



star.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου