Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Ανάσταση για την Χρυσή Αυγή η επίθεση Κασιδιάρη»

Στην Εισαγγελία, προκειμένου να υποβάλει μήνυση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, για το περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, αναμένεται να προσέλθει ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος. Tαυτόχρονα, για τις 3 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του εκπροσώπου Τύπου και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισής του.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγήςαντιμετωπίζει κατηγορίες για συνέργεια σε ληστεία, σε σωματικές βλάβες, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Η υπόθεση αφορά σε επίθεση που είχε δεχθεί φοιτητής στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Εν τω μεταξύ, νέα εμφάνιση έκανε το βράδυ της Κυριακής ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσής Αυγής στα Άνω Λιόσια.

Στην ομιλία του στα Άνω Λιόσια την Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε πως «ποτέ άλλοτε ένα χαστούκι δεν αφύπνισε τόσο τον κόσμο» ενώ για ακόμη μία φορά είπε πως σήμερα θα μεταβεί στον Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις σε όσους θεωρεί πως «έστησαν» την επίθεσή του στις κυρίες Κανέλλη και Δούρου.

Την ίδια ώρα, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στηνΘεσσαλονίκη έστρεψε τα πυρά του σε όλο το πολιτικό σύστημα, παρέχοντας παράλληλα πλήρη κάλυψη στον εκπρόσωπο του κόμματός του, αλλά και στα οκτώ μέλη που συνελήφθησαν στη Βέροια ύστερα από επεισόδια.

Για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη είπε πως «δεν ήταν η κηδεία, αλλά η ανάσταση της Χρυσής Αυγής», ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα οκτώ μέλη του κόμματος.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο κ. Μιχαλολιάκος τους κάλεσε με δόση ειρωνείας να μην τον αποδοκιμάζουν, διότι είναι «μεγαλόψυχος», επειδή «είχε δανείσει τη Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου».

Επίσης αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που του έκανε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, για τον κ. Κασιδιάρη, αναφέροντας την απάντησή του, η οποία ήταν η εξής: «έγινε πόλεμος με την Τουρκία, τι πράγματα είναι αυτά;».

«Ο Αντώνης (Σαμαράς) και ο Προκόπης (Παυλόπουλος) θέλουν να σώσουν την Ελλάδα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Εδώ ο Προκόπης δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη και θα σώσει ολόκληρη Ελλάδα;», ανέφερε σχολιάζοντας με δεικτικό τρόπο την ΝΔ, την οποία χαρακτήρισε στη συνέχεια «ψόφια».

Τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον αποκάλεσε «αθώο παιδί του λαού» και αναρωτήθηκε που ήταν 19 χρόνια, δεν έβλεπε τους μετανάστες και τώρα κάνει τον πατριώτη.

«Γελοίο» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργο Καρατζαφέρη, «κοράκι του Μνημονίου» τον πρόεδρο της
ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη και «τραμπούκα» τη Λιάνα Κανέλλη.

Τα πυρά του έστρεψε κι εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για την πρόταση που είχε κάνει να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου