Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

«Η ΝΔ προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις 4 με 5 μονάδες»

Tις θέσεις της «Δράσης» παρουσίασε σήμερα το πρωί εκ νέου ο Στέφανος Μάνος, με συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. 


Ο κ. Μάνος επανέλαβε την άποψη ότι θα πρέπει το Δημόσιο να «ελαφρυνθεί» με δεκάδες απολύσεις ενώ όπως τόνισε θα πρέπει να μπει τέλος στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.


Σε σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος της Δράσης υποστήριξε πως σε περίπτωση που συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, θα επέλεγε να γίνει υπουργός Δικαιοσύνης καθώς θεωρεί το συγκεκριμένο υπουργείο ένα από τα πιο κομβικά της κυβέρνησης.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Μάνος αποκάλυψε μάλιστα πως σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η ΝΔ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα 4 με 5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται, άλλωστε, και από τα στοιχήματα που διεξάγονται στο Διαδίκτυο για τις ελληνικές εκλογές, στις οποίες η ΝΔ διατηρεί σταθερό προβάδισμα.

Στη συνέχεια, με αφορμή τα στοιχεία για την ανεργία, ο κ. Μάνος σημείωσε πως ο χτυπημένος από την ανεργία ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να πληρώνει τον αλώβητο δημόσιο τομέα. Όλοι οι άνεργοι προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα, παρατήρησε, και ο δημόσιος τομέας δεν μοιράζεται το πρόβλημα. 

Ο επικεφαλής της Δράσης άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι εκπροσωπεί το πανεπιστημιακό και το συνδικαλιστικό κατεστημένο και ως εκ τούτου, εκτίμησε, θα έκανε μία πολύ οπισθοδρομική κυβέρνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου