Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

O Άκης για τους... «κακούς»


Δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρασκευή + 13, παρουσιάζει την προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου να συστήσει ομάδα που θα διαχειριζόταν επικοινωνιακά την υπόθεσή του και αναφέρεται σε «καλούς» και «κακούς» εκδότες και δημοσιογράφους.

Στις σημειώσεις του κ Τσοχατζόπουλου υπάρχει και το «σχέδιο Χατζηνικολάου» στο οποίο ο πρώην υπουργός σχεδιάζει την «παραδειγματική τιμωρία του» για τις αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποβρυχίων.
Όπως τονίζει η εφημερίδα, στα ημερολόγια του Άκη Τσοχατζόπουλου, «υπάρχουν αναφορές και μάλιστα αξιολογικές για δημοσιογράφους που η συμπεριφορά τους δεν… άρεσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.
«Μέσα στις χιλιάδες σελίδες», συμπληρώνει η εφημερίδα, «που κατασχέθηκαν στο γραφείο του υπάρχει και μία σελίδα –δακτυλογραφημένη- στην οποία έχει κάνει χειρόγραφες σημειώσεις αλλάζοντας κάποιες λέξεις, που τιτλοφορείται «Σχέδιο για Χατζηνικολάου» και αναφέρεται προφανώς στο γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος μέσω της εφημερίδας του είχε προβεί σε σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των υποβρυχίων και είχε εξετασθεί ως μάρτυρας.
Αφού λοιπόν αξιολογεί ως «βόρβορο λάσπης και ψευδή» τις αποκαλύψεις των Μέσων στα οποία είναι υπεύθυνος ο δημοσιογράφος (και που οι εξελίξεις δικαίωσαν τη δημοσιογραφική του έρευνα), προαναγγέλλει ότι «μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του θα καταθέσω μήνυση και αγωγή εναντίον του ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του» συμπληρώνει η εφημερίδα.

Περισσότερα στην Παρασκευή +13 που κυκλοφορεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου