Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τι κάνει σήμερα η Σαββούλα Λιάτσου;

Οι περισσότεροι τη θυμούνται από τη συμπαρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Τέρενς Κουίκ. Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος όμως του καναλιού του Αμαρουσίου, πήρε πριν από χρόνια μια μεγάλη απόφαση: να αφήσει δηλαδή τη δημοσιογραφία και να κάνει αυτό που ήθελε η καρδιά της. Να ακολουθήσει δηλαδή τον έρωτα της ζωής της στην Αίγυπτο. Το 2006 σε μία συνέντευξη που είχε δώσει, το είχε παραδεχτεί άλλωστε. Ότι δηλαδή τόλμησε να παρατήσει τα πάντα, για μία ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του συζύγου της, Αντώνη Αντωνίου.
 

Έτσι, εκείνη στις 23 Οκτωβρίου 1999 παντρεύτηκε και μετακόμισε στην Αίγυπτο και απέκτησε το γιο της, Χάρη. Όμως, η ευτυχία της δεν κράτησε πολύ… Ο σύζυγός της έπασχε από καρκίνο κι εκείνη παρά τον αγώνα που ήταν έτοιμη να δώσει, γνώριζε ότι η αρρώστια δεν… ξέρει από συναισθήματα. Και δυόμιση χρόνια μετά τον ερχομό του παιδιού τους, ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή…

Η οικογένειά της τότε προσπαθούσε να την πείσει να επιστρέψει στην Ελλάδα όμως εκείνη είχε αποφασίσει τι έπρεπε να κάνει. Έμεινε λοιπόν στην Αλεξάνδρεια για να μεγαλώσει το παιδί της με αναμνήσεις του συζύγου της. όμως, όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε απαρνηθεί την Ελλάδα καθώς την επισκεπτόταν αρκετά συχνά. 

Πέρυσι όμως, αναγκάστηκε να την εγκαταλείψει καθώς ήταν ανάμεσα στους πολλούς Έλληνες που η επιχείρηση «Ηλιαχτίδα» έφερε στην πατρίδα από την Αίγυπτο με τα στρατιωτικά F-16. Αναγκάστηκε να φύγει για να μην κινδυνεύσει ο γιος της. Έδινε μάλιστα και ανταποκρίσεις για όσα επικρατούσαν τις μέρες εκείνες στην Αίγυπτο. Πλέον όμως επέστρεψε στην Αίγυπτο και όπως λέει, προτιμά να ζήσει εκεί για κάποια χρόνια ακόμη. Ασχολείται με τα της παροικίας, το σχολείο του γιου της, με τις επιχειρήσεις και σε δημοσιογραφικό επίπεδο βοηθάει σε μια τοπική εφημερίδα. 

Όμως, όπως αναφέρει, έρχεται συχνά και στην Ελλάδα για διακοπές. Το καλοκαίρι, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα προτιμά να το περνά στην Ελλάδα, όποτε φυσικά μπορεί να φύγει. Δεν μιλά πολύ για τη ζωή της. Αρκείται μόνο στο να πει ότι μπορεί ο σύζυγός της να μην είναι κοντά της πια αλλά εκείνη έζησε μαζί του την αληθινή αγάπη γι’ αυτό και θέλει ο γιος τους να μάθει τα πάντα για τον πατέρα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει. 

Βέβαια, ως δημοσιογράφος γνωρίζει πολύ καλά και τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και εύχεται κάποια στιγμή οι Έλληνες να ηρεμήσουν και να επανέλθει η τάξη στη χώρα της. Αλλά, όπως λέει, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.

Η Σαββούλα Λιάτσου, μετά τα όσα της έτυχαν, έχει πλέον λίγους φίλους. Εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όταν έχανε το σύζυγό της. Αλλά αυτό που τη νοιάζει περισσότερο, είναι να μεγαλώσει ο Χάρης της, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου