Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Μεϊμαράκης “ανοίγει” τη Ρηγίλλης


Η ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Εθνική Συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας το Σάββατο, έστειλε το μήνυμα της ενότητας της Παράταξης ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, σε συνδυασμό με την ανάγκη πανστρατιάς όλων των στελεχών που κατά καιρούς έχουν εμπλακεί με την οργανωτική προετοιμασία και διαχείριση εκλογικών αναμετρήσεων.

Ο άλλοτε Γραμματέας της Ρηγίλλης, και σημερινός πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», πραγματοποίησε όλο το προηγούμενο διάστημα σειρά επαφών και ζυμώσεων, οι οποίες θα κορυφωθούν τις επόμενες μέρες.
Σήμερα, για παράδειγμα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στον οποίο έχει αναθέσει ουσιαστικά ο Αντώνης Σαμαράς την ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας, θα έχει συνάντηση στη Ρηγίλλης, εκεί όπου εδρεύει το Ινστιτούτο Δημοκρατίας, με τα μέλη των Γραμματειών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να αφυπνίσει το στελεχιακό δυναμικό της Συγγρού, και να ζητήσει τη συμπαράταξη όλων.
Ακόμη πιο σημαντική ωστόσο θα είναι η συνάντηση της Πέμπτης, με στελέχη τα οποία βρέθηκαν επί σειρά ετών στην πρώτη γραμμή των εκλογικών μαχών για τη Νέα Δημοκρατία. Ξεκινώντας από την περίοδο της προεδρίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και συνεχίζοντας στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή.
Στελέχη τα οποία βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη, και μετά την αδρανοποίηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας και την επιστροφή της προέδρου της στη Νέα Δημοκρατία, πιάνουν και πάλι… δουλειά. Στελέχη όπως ο Θεόδωρος Μπεχράκης, ο Αντώνης Σγαρδέλης και ο Κυριάκος Γριβέας, αναμένεται να βρεθούν εφεξής και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου