Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Ο Σαμαράς καλεί πανστρατιά στο Λεκανοπέδιο


Οι εκλογικές μάχες κερδίζονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, εκεί άλλωστε όπου συγκεντρώνεται με την ιδιότητα του κατοίκου, ο μισός περίπου ενεργός πληθυσμός της χώρας. Την παράμετρο αυτή τη γνωρίζει καλά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να δώσει έμφαση στη μάχη του Λεκανοπεδίου.

Όχι μόνο με τη δική του υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, εκεί όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή κατέγραψαν σημαντικά ποσοστά στις εκλογές της 6ης Μαϊου, αλλά και με την ουσιαστική ενεργοποίηση των βουλευτών, υποψηφίων και συνολικά του πολιτικού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογικές περιφέρειες του Λεκανοπεδίου.
Στο πλαίσιο αυτό, και μετά την οριστικοποίηση της σύνθεσης που θα έχουν οι λίστες της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει το απόγευμα συνάντηση στο γραφείο του στη Συγγρού, με τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ και Β’ Αθηνών, στην Α’ και Β’ Πειραιώς, καθώς και στην Περιφέρεια Αττικής.
Πρόθεση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι να ζητήσει από τα στελέχη της Παράταξης στο Λεκανοπέδιο να δώσουν τη μάχη πόρτα-πόρτα, επιδιώκοντας την ουσιαστική αύξηση της συσπείρωσης της εκλογικής βάσης του κόμματος. Που θα δώσει αναπόφευκτα στη Νέα Δημοκρατία το πολιτικό πλεονέκτημα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, και θα της επιστρέψει να κόψει πρώτη το νήμα της αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου