Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Εκτός από τον Γιώργο Κουρή, ο οποίος προσανατολίζεται μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην κυκλοφορία εφημερίδας που θα κινείται πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχη πρωτοβουλία σχεδιάζει και ο Νίκος Χατζηνικολάου, μόνο που ο εκδότης της “Real News”, θα στραφεί στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση του Νίκου Χατζηνικολάου είναι η κυκλοφορία καθημερινού φύλλου, με ρεπορταζιακό προσανατολισμό, που ουσιαστικά θα είναι η μετεξέλιξη της “Real News”, στα πρότυπα της επιτυχημένης κυριακάτικης έκδοσης, και πολιτικά θα κινείται στον χώρο της Κεντροδεξιάς.
Το εγχείρημα Χατζηνικολάου θα επιχειρήσει να διεμβολίσει αναγνώστες του χώρου που σήμερα έχουν ως επιλογή ανάγνωσης την “Καθημερινή”, τον “Ελεύθερο Τύπο”, τη “Δημοκρατία” και τον “Αδέσμευτο Τύπο”, σε πείσμα της κρίσης κυκλοφορίας που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εφημερίδες.
Και με τη “Real News” άλλωστε, ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε κόντρα στο ρεύμα και κέρδισε το στοίχημα, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά όπως είναι αυτή του κυριακάτικου Τύπου, με τις ιδιαιτερότητές της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου