Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νέα συνάντηση στελεχών στο κήπο της Ρηγίλλης - Οδηγίες προς τα στελέχη από το Νίκο Νικολόπουλο


Μεγάλη ήταν όπως αναμενόταν για δεύτερη φορά η ανταπόκριση των ΝΔημοκρατών, φίλων και στελεχών, στο κάλεσμα του Νίκου Νικολόπουλου, στο κήπο της Ρηγίλλης. 
Ήδη η πρώτη συνάντηση της προηγούμενης Πέμπτης, για εντατικοποίηση της προεκλογικής προσπάθειας στο λεκανοπέδιο της Αττικής είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.
   
Τα περισσότερα στελέχη που είχαν αδρανοποιηθεί όλο το προηγούμενο διάστημα ένιωσαν περίεργα συναισθήματα όταν είδαν να κτυπά κινητό τους και το νούμερο να είναι από το κτήριο της Ρηγίλλης.
 Οι περισσότεροι είπαν ότι μόνο για συναισθηματικούς λόγους είχαν κρατήσει  το νούμερο αποθηκευμένο στη μνήμη του κινητού τους. Άλλωστε δεν μπορούσαν να ξεχάσουν τους αγώνες τόσων χρόνων που είχαν δώσει από το κτήριο αυτό. 

Το προσωπικό κάλεσμα του Νικολόπουλου τους σκλάβωσε και μαζί με τα μηνύματα που είχαν ήδη λάβει όλες τις προηγούμενες μέρες για τις συνεχείς συσκέψεις της ομάδας δράσης του Τομέα Εργασίας της ΝΔ, πριν και μετά την συνδιάσκεψη στο ΣΕΦ, ήταν ο καταλύτης για ενταχθούν και αυτοί στις ομάδες δράσεις.
Ήδη έχει φανεί η αλλαγή στο κλίμα από την προσπάθεια του Αχαιού Βουλευτή. 
Αναμένουμε με ενδιαφέρον και τα χειροπιαστά αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου