Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εξώδικο Μαρινάκη στον ΣΚΑΙ για την αξιοπιστία του καναλιού


Την πλήρη διαφοροποίησή του εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ και έχουν αρνητικό αντίκτυπο για το μετοχικό τμήμα του σταθμού. Ο γνωστός εφοπλιστής με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (όπου το exit poll του σταθμού απέτυχε παταγωδώς όπως και οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος).


Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας στο παρελθόν, ενώ μέμφετται τη διοίκηση και το ειδησειογραφικό τμήμα για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.
Εν κατακλείδει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΙ στην αξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία καθιστά σαφές ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του ως μέτοχος του σταθμού. Όπως, αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες μετά τα εξώδικα, έρχονται και οι αγωγές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου