Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο δεξί του μάτι. 


Ο κ. Σαμαράς βρίσκεται τώρα στη φάση της ανάνηψης, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον θεράποντα ιατρό, τον διευθυντή της Β' Πανεπιστημιακής οφθαλμολογικής Κλινικής, καθηγητή κ. Πάνο Θεοδοσιάδη.


O πρωθυπουργός έφτασε στο «Αττικόν» λίγο μετά τις 09:00, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου καθώς και ο κ. Άκης Γεροντόπουλος.

Την Παρασκευή, σε προγραμματισμένη οφθαλμολογική εξέταση από τον διευθυντή της Β΄ Πανεπιστημιακής Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Πάνο Θεοδοσιάδη, διαπιστώθηκε αρχόμενη αποκόλληση αμφιβληστροειδούς και αποφασίστηκε η χειρουργική της αντιμετώπιση.

Εξαιτίας αυτής της εξέλιξης, αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμέμνη συνεδίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.
Με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά επικοινώνησε χθες ο πρώην πρωθυπουργούς Γιώργος Παπανδρέου, πληροφορούμενος το πρόβλημα υγείας στα μάτια του. Ο κ. Παπανδρέου ευχήθηκε περαστικά στον κ. Σαμαρά και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Τις ευχές της για πλήρη αποκατάσταση της υγείας του απέστειλε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στον Αντώνη Σαμαρά.
«Εύχομαι περαστικά και πλήρη αποκατάσταση της υγείας σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλλά και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης απέστειλε τηλεγράφημα στον πρωθυπουργό:
«Κύριε Πρωθυπουργέ,
Άστους να λένε... Καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι. Τα οποία εξ άλλου, πρέπει να έχετε δεκατέσσερα, με αυτά που θα δουν τα μάτια σας. Η Αγία Παρασκευή, προστάτιδα των ματιών, εύχομαι να είναι κοντά σας.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου