Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Τέλος τα προνόμια για τους συνδικαλιστές!

Για πολλούς οι συνδικαλιστές είναι η αιτία πολλών δεινών στον τόπο. Ολοένα και περισσότεροι φαίνεται να προσχωρούν σε αυτή την άποψη όχι πάντως από πολιτική θέση αλλά γιατί το ίδιο το σύστημα θέλει να τους απαξιώσει.
 

Σε πολλές περιπτώσεις, για να είμαστε δίκαιοι, έχουν δώσει και αυτοί δικαιώματα, έχουν κάνει λάθη αλλά ποτέ δεν κάθισαν σοβαρά και υπεύθυνα να κάνουν την αυτοκριτική τους.   

Οι πληροφορίες λένε ότι η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές τους ετοιμάζει- σε συνεργασία με την τρόικα- μεγάλο χουνέρι!!! 

Οι ευρωπαίοι εταίροι θεωρούν ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα είναι πηγή πολλών κακών και έχουν προτείνει να αλλάξει εντελώς η νομοθεσία η οποία αφορά τους συνδικαλιστές αλλά και την ΓΣΕΕ

Λέγεται ότι θα καταργηθούν όλα τα προνόμια ενώ δεν θα ισχύει πλέον η σχετική διάταξη μη απόλυσης συνδικαλιστή. Παράλληλα με βάσει πάντα τις ίδιες πληροφορίες όλοι ανεξαιρέτως οι συνδικαλιστές σε όποιο επίπεδο και να βρίσκονται θα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται. Επίσης καταργούνται και οι συνδικαλιστικές άδειες! 


ΑρΠα 



http://www.newpost.gr/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου