Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το φυσικό μεταλλικό νερό κέρδισε τους Έλληνες και βάζει πλώρη για Κύπρο

Στη σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας προχώρησαν οι εταιρείες ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και η A&P(Andreou and Paraskevaides) Entrerprises Public Company Ltd.
 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ με ηγετική θέση στη χώρα μας και παρουσία σε άλλες 12 χώρες παγκοσμίως, θα διανέμεται πλέον στην αγορά της Κύπρου, αποκλειστικά από την εταιρεία A&P (Andreou and Paraskevaides) Entrerprises Public Company Ltd.

Το ΖΑΓΟΡΙ έχοντας κερδίσει επάξια την καθολική εμπιστοσύνη και προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών, φιλοδοξεί με την αξεπέραστη ποιότητά του και την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται στη διαδικασία εμφιάλωσής του, να κερδίσει τώρα τη θέση που του αξίζει και στην κυπριακή αγορά.


Ο κ. Νίκος Χήτος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και ο κ. Σωκράτης Μιχαηλίδης, Γενικός Διευθυντής της A&P

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ θα διατίθεται στην Κύπρο με την πλήρη σειρά συσκευασιών του: φιάλη pet του 1,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5 λίτρου, φιάλη pet του 0,5λ. με sport cup, φιάλη pet του 1 λίτρου, γυάλινη φιάλη του 1 λίτρου, φιάλη pet των 5 λίτρων και γυάλινες φιάλες ανθρακούχου των 0,25 και 0,75 λίτρου, με την πρόθεση να καλύψει κάθε ανάγκη των Κύπριων καταναλωτών. 


Ο κ. Νίκος Χήτος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ και ο κ. Σωκράτης Μιχαηλίδης, Γενικός Διευθυντής της A&P, μαζί με στελέχη των δύο εταιρειών

Η εταιρεία A&P (Andreou and Paraskevaides) Entrerprises Public Company Ltd διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και αρτιότερα δίκτυα διανομής και πωλήσεων τροφίμων στο σύνολο της κυπριακής αγοράς. Μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με την ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της ένα ακόμη ηγετικό προϊόν, με στόχο να πρωταγωνιστήσει και στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου