Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!

Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης της Χέρτα κόντρα στη Μάιντς, ο Ότο Ρεχάγκελ εκπροσώπησε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ στην κοινοβουλευτική συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου της Γερμανίας! Ο Γιόακιμ Γκάουκ ορκίστηκε την Παρασκευή νέος πρόεδρος της Γερμανίας, στη θέση του...


Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί τον Φεβρουάριο, μετά από καταγγελίες για εμπλοκή του σε υποθέσεις διαφθοράς. Ο κ. Γκάουκ εξελέγη στη θέση αυτή την περασμένη εβδομάδα, με ευρεία διακομματική στήριξη. Ο Ότο Ρεχάγκελ έδωσε το παρών στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου, ενώ μαζί με την σύζυγό του, Μπεάτε, παραβρέθηκαν σε δείπνο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ.

Ο "Ρεχακλής" δεν παρέλειψε να συναντηθεί και με την Άνγκελα Μέρκελ συζητώντας σε ευχάριστο κλίμα, ενώ παράλληλα συνεχάρη και τον Γιόακιμ Γκάουκ.
Μάλιστα, η καγκελάριος ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Ελλάδας, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την καριέρα του 73χρονου τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόμας Όπερμαν, ο οποίος πολιτεύεται με το Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (SPD) έπεισε τον Ρεχάγκελ να αναλάβει μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου την τεχνική ηγεσία της ομάδας της γερμανικής Βουλής.

Την ίδια στιγμή, ο γερμανικός Τύπος κάνει λόγο για πρόθεση του Ρεχάγκελ να αναμιχθεί ενεργά με την πολιτική, έχοντας ήδη δεχθεί πρόταση από την Άνγκελα Μέρκελ!
Το τελευταίο διάστημα ο πολύπειρος προπονητής έχει δεχθεί αυστηρή κριτική, καθώς κατηγορείται ότι δεν είναι προσηλωμένος στους στόχους που έχει θέσει η Χέρτα απουσιάζοντας από τις προπονήσεις του συλλόγου...


neoskosmos.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου