Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μας δουλεύουν χοντρά: δεν φταίει κανείς που μπήκαμε στο ΔΝΤ!!!


Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου!!!

Πόρισμα παρωδία αναμένεται να καταθέσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «δια ταύτα» του κειμένου θα αναφέρει ότι κανείς δεν ευθύνεται γα το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ!!!

Βρήκε ο Μπαμπινιώτης επιτέλους την επεξήγηση που θα βάλει στο λεξικό του στη λέξη:κορόιδα!
Διαβάστε και θυμώστε:

Συγκεκριμένα, το κείμενο, θα βγάζει «λάδι» τον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου όσον αφορά στην περίοδο ΠΑΣΟΚ, ενώ θα ασκεί ήπια κριτική στον κ. Γιάννη Παπαθανασίου αναφορικά με την «γαλάζια» διακυβέρνηση. Υπό αυτά τα δεδομένα γίνεται αντιληπτό ότι κανείς δεν φέρει την ευθύνη για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την υποταγή της χώρας στους δανειστές.
Αναλυτικά, όσο αφορά στην περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ, θα καταλογίζονται μεν πολιτικές ευθύνες στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου θα διευκρινίζεται όμως ότι δεν είχε «δόλο» ούτε ότι παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία για να εξυπηρετήσει «προεκλογικές σκοπιμότητες».
Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί ότι ο αρχικός προσανατολισμός των μελών της εξεταστικής ήταν όχι μόνο να καταλογίζονται πολιτικές ευθύνες αλλά και να αφήνεται «παράθυρο» για τέλεση πιθανών «ποινικών πράξεων». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της επιτροπής επέλεξαν να λειάνουν τις γωνίες όχι μόνο για να μην πολώσουν το προεκλογικό κλίμα αλλά και για να πείσουν την ΝΔ να μην ξεκινήσει νέα έρευνα με την νέα Βουλή.
Πέραν τούτου, και αναφορικά με τους χειρισμούς του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου τα μέλη της επιτροπής αποφαίνονται ότι επί δικής του θητείας τα στατιστικά στοιχεία απέκτησαν την χαμένη τους αξιοπιστία και πως «δεν προκύπτουν ενδείξεις παραποίησης του ελλείμματος».
Τέλος, μετά από ασφυκτικές πολιτικές πιέσεις φαίνεται ότι αποσύρθηκε και η παράγραφος που ασκούσε κριτική για «ολιγωρία» λήψης μέτρων κατά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
http://www.newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου