Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΕΙΟ : Η περιπτεριούχος επιτέθηκε με...λοστό στη γιατρό!

Ένα παρκάρισμα μπροστά σε περίπτερο στάθηκε η αφορμή για...σοβαρό επεισόδιο χθες στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου με πρωταγωνίστριες μία 40χρονη γιατρό και την 60χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου! το περιστατικό θυμίζει τα όσα είχαν γίνει προ καιρού σε καφετέρια του Ηρακλειου πάλι με πρωταγωνιστριες γυναίκες για ένα...τσιγάρο(εδω).


Οι δύο γυναίκες χθες πιάστηκαν στα χέρια, η μία φέρεται να γρονθοκόπησε την άλλη βάναυσα, ενώ δε δίστασε να πάρει και ένα σίδερο με το οποίο τη χτύπησε σε όλο της το σώμα. Η γιατρός έκανε το λάθος να αφήσει για λίγα λεπτά της ώρας το αυτοκίνητό της κοντά στο περίπτερο της 60χρονης ιδιοκτήτριας του περιπτέρου.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου έχει δημιουργήσει αρκετές φορές κατά το παρελθόν φασαρία με πολίτες που σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους κοντά στο περίπτερό της, ενώ έχει καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία για τον ίδιο λόγο.

Και οι δύο γυναίκες πάντως οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, αφού η γιατρός υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό σε βάρος της ιδιοκτήτριας του περιπτέρου, ενώ η δεύτερη μήνυσε κι εκείνη με τη σειρά της τη γιατρό για εξύβριση. Μάλιστα, προσκόμισε στους αστυνομικούς το υλικό από κάμερα που έχει στην επιχείρησή της, το οποίο κατέγραψε την άγρια φασαρία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η 60χρονη γυναίκα υποστήριξε, μάλιστα, ότι η γιατρός της έκανε ζημιά στα πράγματά της αξίας 600 ευρώ, κάτι που η 40χρονη αρνείται κατηγορηματικά. Η 40χρονη γιατρός με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου κρατήθηκε από την Αστυνομία.
http://iraklioradio.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου