Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ ΔΡΑΜΑΣ για το greeklish DVD


Το φιάσκο στην παιδεία συνεχίζεται από τη χειρότερη Υπουργό παιδεία που γνώρισε η Ελλάδα και από την πλέον ανίκανη κυβέρνηση.

Αφού δεν κατάφεραν ούτε να τυπώσουν έγκαιρα και να διανείμουν στους μαθητές τα σχολικά βιβλία, υποβαθμίζοντας την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και παίζοντας με το μέλλον χιλιάδων μαθητών και αφού εξάρτησαν την μόρφωση χιλιάδων παιδιών από φωτοτυπίες και οπτικούς δίσκους (dvd) δεν είχαν την υπευθυνότητα και την εθνική ευσυνειδησία να ονοματίσουν τα ηλεκτρονικά αρχεία των βιβλίων με ελληνικές λέξεις , πλην προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν το γλωσσικό μόρφωμα των greeklish!

Έτσι οι έλληνες μαθητές αντί να διαβάζουν «Αρχαία ελληνική γλώσσα και γραμματεία» για φέτος θα διαβάσουν «Arxaia_Ellhnikh_Glwssa_ kai_ Grammateia”, ενώ αντί να διδαχτούν «Θρησκευτικά» , θα διδαχτούν «Thrhskeytika».



Έχουμε την τύχη σαν λαός και σαν έθνος να μιλάμε τη γλώσσα που μετέδωσε στα πέρατα του κόσμου  τη Δημοκρατία και  τη Φιλοσοφία, τη γλώσσα που αποτέλεσε τη βάση του Δυτικού Πολιτισμού.

Έχουμε όμως και την ατυχία να κυβερνόμαστε – για λίγο ακόμα- από την πλέον ανίκανη και επικίνδυνη Κυβέρνηση , που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στο ελάχιστο των απαιτήσεων του περήφανου Ελληνικού Λαού.

Κύριοι του Πασοκ πλέον δεν μπορείτε να μας προσφέρετε τίποτα.Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε!

Στο καλό ! (και για να το καταλάβετε και εσείς: Goodbye!)

Από το Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου