Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Αποκάλυψη για τη συνομιλία Σαμαρά-Φιγιόν

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε σήμερα σχετικά με συνάντηση Σαμαρά – Φιγιόν στο Παρίσι, μετά από τις δηλώσεις της δημοσιογράφου, Αλεξίας Κεφαλά, στο ΣΚΑΪ που προκάλεσαν την παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη.


Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της Figaro και του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού Canal+, την επομένη της συνάντησης του γάλλου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΝΔ -σε έκτακτη επίσημη ενημέρωση από συνεργάτες του κ. Φιγιόν στους δημοσιογράφους- αναφέρθηκε ότι ο γάλλος πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Σαμαρά: «Μα γιατί λέτε ότι θα χαμηλώσετε τους φόρους στην Ελλάδα, αφού ξέρετε ότι δεν μπορείτε να το κάνετε;» και ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε «το κάνω για προεκλογικούς λόγους».

Σε παρέμβαση του στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μιχελάκης, διέψευσε κατηγορηματικά την επίμαχη στιχομυθία, λέγοντας ότι «είναι ψευδές και ανυπόστατο και δεν έχει ειπωθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα και μιλώ με την ιδιότητα του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΔ στις συναντήσεις του στον γάλλο πρωθυπουργό και στις Βρυξέλλες ανέπτυξε τις θέσεις του».

Η κα. Κεφαλά απάντησε ότι η Γαλλία δεν είναι Ελλάδα, δεν υπάρχουν παραπολιτικά και διαρροές και ήταν επίσημη ενημέρωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου