Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Η κυβέρνηση αρνείται τα περί επιτρόπων στα υπουργείαΜε μια πρωτοφανή ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ η κυβέρνηση καταγγέλλει «την επικίνδυνη», όπως τη χαρακτηρίζει παραπληροφόρηση για την τοποθέτηση επιτρόπων και ανθύπατων στα υπουργεία.


Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κυβέρνηση δίνει έναν τιτάνιο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας από τη χρεοκοπία και ότι στον αγώνα αυτό οφείλεται εν πολλοίς η επιβίωση και των ΜΜΕ.  

«Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει ότι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία κλίματος σύχγυσης, είτε εδράζεται σε  σκοπιμότητες είτε όχι, στρέφεται τελικά εναντίον του δημοσίου συμφέροντος.    

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κυβέρνηση καταγγέλλει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την επικίνδυνη παραπληροφόρηση Μέσων Ενημέρωσης τα οποία δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη, είτε με ανύπαρκτες "πληροφορίες" για "ξένους Επιτρόπους - Ανθύπατους στα υπουργεία"»,  είτε με ανοίκειες και ανιστόρητες εκφράσεις περί "κατοχής" στην Ελλάδα.

Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε  την εθνική μας αξιοπρέπεια.Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα  Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση.

Αρκετά πια λοιπόν με την ανευθυνότητα.


Τα ψέματα τελείωσαν και όλοι καλούνται πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 


Η παραπληροφόρηση και η διαμόρφωση κλίματος σύγχυσης, είτε εδράζεται είτε όχι σε σκοπιμότητες, στρέφεται τελικώς εναντίον του δημοσίου συμφέροντος». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου