Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΟΝΝΕΔ Workshop για τον εκλογικό νόμο και το «πολιτικό χρήμα»



Η κρίση που διανύουμε δεν είναι μόνον οικονομική. Είναι πρωτίστως κοινωνική και πολιτική. Για να διαφυλάξουμε την τιμή και τη λειτουργικότητα της Δημοκρατίας μας, πρέπει να γίνουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

Η ΟΝΝΕΔ συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο και το «πολιτικό χρήμα».


Με αυτήν την πρωτοβουλία, δεν προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μιαν εξαντλητική δέσμη προτάσεων. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις απόψεις των νέων για μια σειρά βασικών θεμάτων που σχετίζονται με αυτή τη μεταρρύθμιση. 

Για τους λόγους αυτούς, καλείστε να απαντήσετε σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, δώδεκα σημείων, στη θέση: www.onned.gr/workshop. Πρόκειται για ένα εσωτερικό έγγραφο. Συμμετέχουν τα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου, του Πολιτικού Συμβουλίου, της Κεντρικής Επιτροπής και οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών. Το ερωτηματολόγιο θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πλαίσιο της δημόσιας διαδικασίας από το αρμόδιο τμήμα της ΚΕ.

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους των κατά τόπους οργανώσεων, είναι σημαντικό να προηγηθεί μια σχετική πρώτη συζήτηση με τα μέλη μας, αναφορικά με το θέμα. Τα ερωτηματολόγια πρέπει να συμπληρωθούν μέχρι την 4η Απριλίου 2011.

Με εκτίμηση,

Ο Γραμματέας της Κ.Ε.
Βασίλης Αξιώτης

Ο Υπεύθυνος Εσωτερικών & Δημ. Διοίκησης
Νίκος Σωτηρόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου