Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο ΛΑ.Ο.Σ. υποστηρίζει τον Καραμανλή

Θέση υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πήρε σήμερα ο ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι η πορεία του κ. Καραμανλή στην πρωθυπουργία «δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική». Το γραφείο τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. κατηγορεί τον πρωθυπουργό Γ.Α. Παπανδρέου ότι παρά την ισχυρή πλειοψηφία που διαθέτει αδυνατεί να διαχειριστεί τα προβλήματα.

«Ο κ. Καραμανλής μπορεί να μην ευτύχησε ούτε ο ίδιος, ούτε ο τόπος κατά τη δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του, αλλά η πορεία του - με ισχνότατη πλειοψηφία - δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική, όπως καταγράφεται η αντίστοιχη του κ. Παπανδρέου, που εξελέγη με ισχυρότατη πλειοψηφία, την οποία αδυνατεί να διαχειριστεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ.

Υποστηρίζει ακόμη ότι η σύγκριση του δεύτερου με τον πρώτο είναι ατυχής και παραπέμπει στην προσπάθεια του κ. Καραμανλή για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, «τη βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία, τα όποια αποτελέσματα της Συνόδου του Βουκουρεστίου», τα οποία «δεν επιτρέπουν την "ισοπέδωσή" του, παρά την εσωτερική και οικονομική κατάπτωση της χώρας».

Και καταλήγει η ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «ευεργετηθέντες αχάριστους».
«Ο κ. Κ. Καραμανλής υπήρξε εξαιρετικά σκληρός απέναντί μας, και φυσικά καθ΄ οιονδήποτε τρόπο δεν μας ευεργέτησε για να μας φοβάται, καθ΄ όσον "ουδείς επικινδυνέστερος εχθρός, εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου"».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου