Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Καμμένος: Δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση

Kammenos3
Στην αρχική… γραμμή Τζιτζικώστα, καθώς μετά ανακάλεσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κυμάνθηκε ο Πάνος Καμμένος όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «στον ενικό» στο Star.

«Εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση», υπογράμμισε αρχικά και συμπλήρωσε πως: «Δεν είναι μόνο ο Τσοζατζόπουλος, είναι ο Τσουκάτος, ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου… Γιατί τους καλύπτανε;». Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επέρριψε ευθύνες και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο κάνοντας αναφορά για τον νόμο για τα υποβρύχια.
Σε ότι αφορά τα εθνικά ζητήματα ο κ. Καμμένος είπε: «Διαφωνούμε στα εθνικά θέματα με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτά δεν κάνουμε πίσω.
Στα εθνικά θέματα δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό. Στα υπόλοιπα θέματα της διακυβέρνησης ευχαρίστως να κάνουμε ένα ανοιχτό διάλογο.
Προέρχομαι από το πατριωτικό μέρος της ΝΔ όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ΝΔ γιατί τα δύο κόμματα της μεταπολίτευσης πέθαναν. Έγιναν κόμματα που έχουν καταργήσει τους ιδρυτές τους», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Όπως σημείωσε η ΝΔ «προστατεύει τον Βαγγέλη Βενιζέλο όπως προστάτεψε τον Γιώργο Παπανδρέου για την εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.Η ΝΔ είναι ο σύντροφος του ΠΑΣΟΚ. Με αυτή τη ΝΔ δεν έχω καμία σχέση.
Πιστεύω ξεκάθαρα πως οι πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου θα εξαφανιστούν. Πιστεύω το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή. Πιστεύω και η Νέα Δημοκρατία, με τη σημερινή της πολιτική και ηγεσία, θα πέσει κάτω από το ποσοστό εκείνο που θα διεκδικήσει μέρος της εξουσίας», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ενώ για την πιθανότητα συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί αυτά που εμείς ονομάζουμε «κόκκινες γραμμές», μακάρι να είναι μέσα, να είμαστε όλοι μαζί», ενώ συμπλήρωσε πως “ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε παλιότερα. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορέσουμε να συννενοηθούμε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου