Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μέλος της Χρυσής Αυγής «σπάει την ομερτά» και οι αποκαλύψεις του σοκάρουν

Μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίo αποχώρησε από την οργάνωση μετά το θάνατο του Παύλου Φύσσα σπάει τον όρκο σιωπής και αποκαλύπτει πως δρουν και οργανώνονται τα τάγματα εφόδου, αλλά και ότι ο 34χρονος που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά ήταν στόχος της Χ.Α.


Όπως αναφέρει, σε συνέντευξή του στον Alpha, όταν γίνεται μία επιχείρηση την εντολή την δίνει ο γενικός γραμματέας της τοπικής οργάνωσης, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Πατέλης έχει ανώτερό του πριν από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Δηλώνει επίσης, ότι ο Ρουπακιάς είναι μισθοφόρος, ωστόσο δήλωσε άγνοια για το ακριβές ποσό που λάμβανε. «Στις εφόδους πάντα ήταν μπροστά ο Ρουπακιάς», λέει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι κάθε τοπική έχει έναν μέχρι 10 μισθοφόρους. «Είναι οι επίλεκτοι». 

«Μας εκπαίδευαν μέσα σε στρατόπεδα, πρώην στρατιωτικοί που είναι μέλη της Χ.Α. Αναγκαστικά τρώγαμε κλωτσιές, μας χτυπούσαν στα πλευρά. Πρέπει να ξέρεις κάποια πολεμική τέχνη και από εκεί και πέρα απαρνιέσαι τα πάντα. Καλύπτεις τα νώτα των μεγάλων», αναφέρει, μεταξύ άλλων. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τη δολοφονία του Κερατσινίου, «ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος».

«Τους πείραζε ότι είχε γράψει κάποια τραγούδια που έλεγαν για τη Χρυσή Αυγή. Ήθελαν νεκρό τον Φύσσα και γι' αυτό έστειλαν τον Ρουπακιά».

«Υπήρχαν αρκετοί που ήθελαν να μπουν στην τάξη των μισθοφόρων. Εγώ μπήκα στο κόμμα για να δείρω, αλλά όχι να σκοτώσω. Ήθελα να γίνω κι εγώ ένας από τους μισθοφόρους».

Έκθετη αφήνει και την αστυνομία. Όπως λέει, «η αστυνομία περίμενε στη γωνία. Δεν είχε καν πλησιάσει. Δεν πλησιάζουν 2, 3 και 4 αστυνομικοί όταν είναι ένας όχλος από 30 άτομα. Όταν εμείς λέμε ότι πάμε εκδρομή, πάμε για να κάνουμε έφοδο και να δείρουμε», ενώ ομολόγησε ο ίδιος είχε πάρει μέρος σε ξυλοδαρμούς Πακιστανών στο Ρέντη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha...0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου