Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δώστε λύση ή φύγετε!

Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε νυστέρι στα χέρια των επιτήδειων πολιτικάντηδων. Τους ανεπαρκείς επαγγελματίες της πολιτικής που επιχειρούν σε κάθε ευκαιρία να προσφέρουν τηλεοπτικό θέαμα εκστομίζοντας όποια μαλακία τους έλθει στο μυαλό.


Γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να πληρώνουμε λάθη πολλών δεκαετιών, μακροχρόνους εθισμούς στην απώλεια της αυτοσυνειδησίας μας και εθνικής μας ταυτότητας. 

Δεν κοιτάζουν τα χάλια τους. Την ξεφτίλα τους που μέσα σε λίγα χρόνια τους έδεσε κόμπο το ναζιστικό- φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Ντροπιασμένοι πολιτικοί, παρακμιακοί αγωνιστές που ποτέ δεν είδαν μια μάχη, πουλάνε το νταϊλίκι των «μολών λαβέ» και των ηρωισμών που μόνο στα βιβλία έχουν διαβάσει.

Πολιτικοί κάθε είδους και ξεβαμμένης απόχρωσης πουλάνε ελπίδες και ιδεολογίες επιχειρώντας να μας εγκλωβίσουν στην δική τους λογική που υπαγορεύει όλες εκείνες τις παραισθησιογόνες διαφυγές από την άθλια κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε.

Ο λαός ζει τον εφιάλτη της εγκατάλειψης και της φθοράς. Η παρακμή μας είναι κοινωνικό δεδομένο αλλά και πολιτικό πρόβλημα.

Όμως είμαι βέβαιος ότι ο αυτός λαός έχει το αλάθητο ένστικτο να καταλάβει ποιος τον νοιάζεται και ποιος πραγματικά τον αγαπάει.

Σήμερα- κατά την γνώμη μου πάντα- ουδείς ενδιαφέρεται για τις απόψεις του κ. Λαζαρίδη ή της κυρίας Κωνσταντοπούλου και της κωμικής αντιπαράθεσης τους. Όμως αλήθεια είναι επίσης ότι όλοι μας αδιαφορούμε για τις μακάβριες εσωκομματικές αντιμαχίες πολιτικών πτωμάτων.

Επιτέλους θα μπορέσουν να καθίσουν σε ένα στρογγυλό τραπέζι και να τελειώνει το κακόγουστο καλαμπούρι της «Χρυσής Αυγής»;

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ως όφειλε ένα πρώτο βήμα. Αλλά αυτό δεν φτάνει γιατί αν αποδειχθεί στην τελική ότι δεν μπορεί σύσσωμη η πολιτική ηγεσία να δώσει λύση σήμερα κιόλας, τότε καλύτερα θα ήταν να τραπεί ευγενικά σε φυγή! 


newpost.gr
http://www.kourdistoportocali.com/

http://heraklion1.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου