Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΝΔ βάζει λουκέτο στην (ιστορική) Ρηγίλλης

Nea-Dimokratia-Rigillis
Τέλος εποχής και… με τη βούλα για το ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης, που επί δεκαετίες στέγαζε την κεντρική διοίκηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να ξενοικιάσει το κτίριο, στο οποίο σήμερα φιλοξενούνται τα γραφεία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, ενώ στους χώρους του πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, ώστε να περιορίσει ένα έξοδο το οποίο στη σημερινή εποχή φαντάζει μάλλον περιττό.
Οι υπηρεσίες του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, του οποίου προεδρεύει σήμερα ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Τασούλας, θα μεταφερθούν στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού, εκεί όπου μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να είναι περισσότερο λειτουργική η “συγκατοίκηση”.
Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας άλλωστε δεν απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού, καθώς πέραν των υπαλλήλων που εργάζονται σε καθημερινή βάση, το υπόλοιπο δυναμικό είναι επιστημονικό, συγκροτεί ομάδες εργασίας, και δεν έχει μόνιμη βάση το think tank της Κεντροδεξιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου