Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η «METRO MALL BANK» από τις 15 Μαρτίου ξανά στο Athens Metro Mall! Ψωνίζεις...και κερδίζεις μετρητά στο «Τσακ Bank»!


Αθήνα, 13 Μαρτίου 2013 – Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ξεκινά στο Athens Metro Mall η «METRO MALL BANK», η τράπεζα που επιστρέφει άμεσα και ζωντανά σε μετρητά, μέρος των χρημάτων των αγορών σας. Έως τις 13 Απριλίου σας περιμένουμε για τα πιο ευχάριστα ψώνια καθώς με συνολικές αγορές 100€ και άνω η Metro Mall Bank σας επιστρέφει άμεσα 10€ μετρητά.


Για 2η συνεχή χρονιά το Athens Metro Mall βρίσκεται κοντά στους επισκέπτες του, επιδιώκοντας να νιώσουν ωφελημένοι από τις αγορές τους και δημιουργώντας πάντα ξεχωριστές εμπειρίες για τους φίλους του. Για 30 ημέρες βγείτε διπλά κερδισμένοι κάνοντας τα ψώνια σας στο Athens Metro Mall, επωφελούμενοι των εξαιρετικών τιμών που θα βρείτε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και της άμεσης επιστροφής χρημάτων από τις αγορές της ημέρας.

H «METRO MALL BANK*» θα βρίσκεται στο επίπεδο 0 του εμπορικού κέντρου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο kiosk με τους «τραπεζίτες» της να περιμένουν για να σας επιστρέψουν 10€ μετρητά για συνολικές αγορές 100€ και άνω.

*Απαραίτητη η επίδειξη των αποδείξεων στη ‘Metro Mall Bank’ - Ισχύει για σύνολο αποδείξεων της ίδιας ημέρας
- Η ‘Metro Mall Bank’ είναι ανοιχτή Δευτέρα έως Παρασκευή, 17.00 έως 21.00 και Σάββατο 12.00 έως 16.00 με διαθέσιμο ποσό 550€ ημερησίως - Η ‘Metro Mall Bank’ θα λειτουργήσει για το χρονικό διάστημα από 15 Μαρτίου έως 13 Απριλίου.

Σχετικά με το Athens Metro Mall
Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του, 85 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου