Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (25-26 ΜΑΪΟΥ 2013)


Πιστή στο πνεύμα της ιδρυτικής της διακήρυξης που μιλάει για σύνθεση ανθρώπων οι οποίοι ξεκινούν από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, η Δράση σταθερά επιδιώκει τη συνύπαρξη και συνεργασία πολιτών που προσπαθούν να φανούν χρήσιμοι στον τόπο, παράγοντας πολιτική και προτείνοντας ρεαλιστικές λύσεις. Ο στόχος στον οποίον είμαστε αταλάντευτα προσηλωμένοι είναι η συσπείρωση ανθρώπων, ομάδων και κινήσεων με κοινές αξίες και πίστη στην ανάγκη των μεταρρυθμίσεων.

Σε αυτό το πνεύμα και εκτελώντας τις αποφάσεις του Ανοικτού Συνεδρίου του περασμένου Δεκεμβρίου, η Δράση ανακοινώνει τη διεύρυνση της Κεντρικής της Επιτροπής με τη συμμετοχή του Ευρωβουλευτή Θόδωρου Σκυλακάκη και την εκλογή των Κωνσταντίνου Αλεξάκου, Γιάννη Ανδρουλάκη, Λενιώς Μυριβήλη, Γιώργου Παπασπυρόπουλου και Βασίλη Τσιατσιάμη. Παράλληλα, ανακοινώνει την εκλογή της Μιράντας Ξαφά στη Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.
Τέλος, η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης προκηρύσσει Συνεδρίο για την 25η και 26η Μαΐου 2013. Για τις τεχνικές λεπτομέρειες του Συνεδρίου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση στις επόμενες μέρες.


Πληροφορίες:
Γραφείο Τύπου:
Τηλ. 2107472530

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου