Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Χρηστίδης νέος Γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ

Ο 28χρονος Παύλος Χρηστίδης, μοναδικός υποψήφιος, αναδείχτηκε νέος Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, λαμβάνοντας 94 ψήφους από 97 μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου που ψήφισαν, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά.
 

Κατά τη σημερινή διαδικασία της συγκρότησης του Κεντρικού Συμβουλίου σε Σώμα, η οποία ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, εξελέγη επιπλέον η 17μελής Εκτελεστική Γραμματεία, καθώς επίσης και η Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης της Νεολαίας. 

Σύμφωνα με πρακτικά που έδωσε στη δημοσιότητα η Νεολαία, από τα 101 άτομα που αποτελούν συνολικά το Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία 97. 

Για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας, ψήφισαν 97, με ισάριθμα έγκυρα ψηφοδέλτια, και εκλέγονται κατά σειρά κατάταξης βάσει σταυροδοσίας οι: Καρβούνης 'Αρης, Βουγιουκαλάκης Μανόλης, Μπελτεγρής Χάρης, Αγραφιώτης Αλέξανδρος, Καλαφάτης Τάσος, Παπαγεωργίου Σωτήρης, Πετριτζίκης Μαργαρίτης, Τουραλής- Σμυρνιώτης Φίλιππος, Μπυρίτης Δημήτρης, Τσιρώνης Βασίλης, Χουρτιρούδης Γιώργος, Νόνας Σωτήρης, Σμπιλίρη Κρυσταλλία, Βιλαδέρης Χάρης, Μπόλλας Αντώνης, Βυζά Ηρώ, Κολιογιάννη Δήμητρα. 

Ως αναπληρωματικοί κατατάσσονται κατά σειρά κατάταξης βάσει σταυροδοσίας οι: Καλόγριας Δημήτρης, Παπαγόρας Αντώνης, Κουτσαύλη Εύη και Λαμπρινόπουλος Νίκος. 

Για την ανάδειξη της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ψήφισαν 97 με ισάριθμα έγκυρα ψηφοδέλτια. Κατά σειρά κατάταξης βάσει σταυροδοσίας εκλέγονται οι: Χρυσοφίλη Κατερίνα, Παπαγόρας Δημήτρης, Πιτσάκη Μοσχούλα, Σφέτσος Σπύρος, Σπυράτος Πολύδωρος

Η διαδικασία, η οποία ήταν «κλειστή», ξεκίνησε, κατά πληροφορίες, με τοποθέτηση-απολογισμό από τον τέως Γραμματέα της Νεολαίας, Κώστα Πανταζή, καθώς επίσης και με τοποθέτηση του Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος μετέφερε και το χαιρετισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου