Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Καθαρίστε» το προφίλ σας στο Facebook


Εάν επιθυμείτε να ανατρέξετε σε όλες τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook και να διαγράψετε ή να κρύψετε πράγματα που έχετε δημοσιεύσει, τότε το FaceWash, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.


Η νέα εφαρμογή ανατρέχει σε όλες σας τις δραστηριότητες (δημοσιεύσεις, φωτογραφίες κτλ) και σας ενημερώνει για πιθανά ευρήματα, που θα μπορούσαν να θέσουν σε «κίνδυνο» μία μελλοντική συνέντευξη για δουλειά ή μία προσωπική σχέση.

Η εφαρμογή απαιτεί την πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας καθώς και την άδεια να δημιουργεί δημοσιεύσεις για εσάς (μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη ρύθμιση «only me»).Η διαδικασία αναζήτησης του ιστορικού σας διαρκεί μερικά λεπτά, αναλόγως και του όγκου δημοσιεύσεων σας.

Μόλις το FaceWash ολοκληρώσει την διαδικασία, κατηγοριοποιεί τα αποτελέσματα, ώστε να μπορέσετε να τα χειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία, κάνοντας και μία κριτική για το ποια από αυτά θεωρούνται «καθαρά» και ποια όχι.

Παρά το γεγονός πως τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η εφαρμογή, δεν ταιριάζουν με όλους, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το FaceWash καθαρά για την λειτουργία αναζήτησης των δημοσιεύσεων, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να εισάγει και λέξεις κλειδιά, ώστε να κάνει πιο στοχευμένη την αναζήτησή του.

Το FaceWash, είναι γρήγορο και δωρεάν και όταν τελειώσετε με το «σκανάρισμα» μπορείτε να ανακαλέσετε τη λειτουργία του μέχρι να το χρειαστείτε ξανά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου