Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ζυμώσεις για την επιστροφή της Βόζεμπεργκ στη ΝΔ

Eliza-Vozemberg
Ζυμώσεις για την επανένταξη της Ελίζας Βόζεμπεργκ στον κεντρικό πολιτικό φορέα της Κεντροδεξιάς, δηλαδή τη Νέα Δημοκρατία, φαίνεται να βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε εξέλιξη.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, που αναφέρεται σε καφέ τον οποίο είχαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας η πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Η ίδια η Ελίζα Βόζεμπεργκ δηλώνει στην εφημερίδα ότι είχε μια πολιτική συζήτηση με το κορυφαίο κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της, δηλώνει με νόημα: “Οποιαδήποτε πρωτοβουλία θα αναληφθεί από το κόμμα. Ποτέ δεν στράφηκα εναντίον της φιλελεύθερης παράταξης. Στήριξα το κόμμα μου στις εκλογές και δεν συνομιλώ με κανέναν άλλο”.
Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της στάσης που είχε κρατήσει στη Βουλή, στην ψηφοφορία για το 2ο Μνημόνιο, ενώ στη συνέχεια δεν συμμετείχε στις λίστες των διπλών εκλογών του Μαϊου και του Ιουνίου του 2012.
Έχει σημαντική διαδρομή στον χώρο της δικηγορίας, ενώ πολιτικά εκτιμάται ότι βρίσκεται κοντά στον Υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον οποίο είχε ακολουθήσει στην “περιπέτεια” του ΚΕΠ, ως εκπρόσωπος Τύπου εκείνου του σχηματισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου