Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Hacker απειλεί να ξεσκεπάσει τους anonymous

Ο hacker με το ψευδώνυμο Th3j35t3r (TheJester), ισχυρίζεται ότι έχει αποκτήσει πρόσβαση σε smartphones, που ανήκουν σε hackers οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες των Anonymous, LulzSec και AntiSec και υποστηρικτές της Al Qaeda. Ακόμη ισχυρίζεται ότι....

έχει παραβιάσει μηνύματα, emails, επαφές, αρχεία καταγραφής κλήσεων και πολλά ακόμη δεδομένα. Στο blog του αναφέρει, πως χρησιμοποίησε το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, για την παραβίαση εκατοντάδων smartphones απλά αλλάζοντας την εικόνα του προφίλ του σε QR code για πέντε ημέρες. Όταν οι χρήστες σάρωναν τον κώδικα με τις συσκευές τους, άνοιγε ένας σύνδεσμος στον browser τους,και εμφανιζόταν η φωτογραφία του Jester (hacker) με το κείμενο “BOO!”.

Στο παρασκήνιο, υπήρχε ένας κρυφός κώδικας, που εκμεταλλευόταν μια γνωστή ευπάθεια του Safari της Apple, του Android της Google και του Chrome Web browser. Ο κρυμμένος κώδικας του site συνδεόταν με άλλο διακομιστή, ο οποίος έτρεχε ένα διαγνωστικό εργαλείο δικτύου.

Ο hacker ισχυρίζεται ότι έλεγξε δεδομένα λογαριασμών του Twitter,που σχετίζονται με τα ειδησεογραφικά sites των Anonymous, chat rooms, ιστοσελίδες ισλαμιστών και το WikiLeaks.

Επίσης, δημοσίευσε ένα αρχείο μεγέθους 143ΜΒ στο MediaFire, το οποίο αναφέρεται ως “τα πρώτα αποτελέσματα που προκύπτουν από αυτή τη διαδικασία” . Το αρχείο είναι κρυπτογραφημένο.


ehackingnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου