Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων


Άγνωστοι εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της νεοσύστατης Τοπικής Οργάνωσης του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στα Νότια Προάστια, τα οποία βρίσκονται επί της Λ. Ποσειδώνος στον Άλιμο.


 Οι... "γνωστοί - άγνωστοι" έσπασαν την εξώπορτα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία, ανέβηκαν στον 2ο όροφο και με κλοτσιές έσπασαν την πόρτα του γραφείου. Μόλις εισήλθαν στον χώρο, πέταξαν στους τοίχους κόκκινες μπογιές, έγραψαν στους τοίχους συνθήματα και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Από την δράση τους δεν γλύτωσαν ούτε η λεκάνη και ο νιπτήρας στην τουαλέτα, ενώ λεηλάτησαν ένα laptop, ένα σταθερό υπολογιστή και όλες τις μπλούζες και καπέλα με το χαρακτηριστικό σήμα "Χρυσή Αυγή - Νότια Προάστια".
Πρόκειται για ακόμα μία από τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις, τις οποίες έχει υποστεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα από τους γνωστούς ιδεολογικούς χώρους που παραμένουν στο απυρόβλητο.Η προσπάθειά τους βέβαια να μας κάμψουν το ηθικό είναι μάταιη κι αυτό θα επιβεβαιωθεί από τις μελλοντικές δράσεις της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, αλλά και σ΄ όλη την Ελληνική επικράτεια, καθώς ο Ελληνικός λαός διαρκώς μας αγκαλιάζει κι εκφράζει την επιθυμία για δυναμικότερη παρουσία της Χρυσής Αυγής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου