Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Φρούριο η Αθήνα για την επίσκεψη της Μέρκελ

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα ληφθούν την Τρίτη στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης της γερμανίδας Καγκελάριου 'Ανγκελα Μέρκελ, με την ανάπτυξη περίπου 7.000 αστυνομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατεθεί το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της Αττικής, ενώ θα έρθουν ενισχύσεις και από την επαρχία.

Τα μέτρα θα είναι αυστηρά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όπως επίσης και στην περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα καταλύσει η γερμανική αποστολή.Επίσης, έντονη θα είναι η παρουσία αστυνομικών έξω από την γερμανική πρεσβεία και από το Ινστιτούτο Γκαίτε.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο Σύνταγμα θα περιλαμβάνουν, εκτός από την παρουσία διμοιριών των ΜΑΤ, την τοποθέτηση του μεταλλικού φράχτη, ενώ θα μπουν και κάγκελα στο πλακόστρωτο που οδηγεί στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα τέσσερα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν τη δυνατότητα εκτόξευσης νερού.

Ακόμη, σε επιφυλακή θα βρίσκονται αστυνομικοί των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ, ενώ αναμένεται να εφαρμοστεί η τακτική των προληπτικών προσαγωγών.

Υπενθυμίζεται ότι για την Τρίτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει Παναττική 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στις 13:00 στο Σύνταγμα.

Επίσης, στις 13:00 θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την γερμανική πρεσβεία έχουν προαναγγείλει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου