Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κεφαλογιάννης σε Χατζηνικολάου: «Μην μιλάς εσύ, βγάζεις 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο»!

Σε «άγριο καυγά» εξελίχθηκε η συζήτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου και του νέου Γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη στο ραδιόφωνο του Real FM. 

Τα «καρφιά» έπεσαν εκατέροθεν και μάλιστα η συνέντευξη που αφορούσε στα νέα δυσβάσταχτα μέτρα της κυβέρνησης μετατράπηκε σε κουβέντα για τα... περιουσιακά στοιχεία των δύο συνομιλητών.


Ο κ. Χατζηνικολάου κάλεσε τον κ. Κεφαλογιάννη για να συζητήσουν τα νέα μέτρα στα εργασιακά αλλά και τις περικοπές σε συντάξεις. Ενώ η συνέντευξη κυλούσε ομαλά η διαφωνία των δύο κυρίων γινόταν όλο και εντονότερη για το... ποιος από τους δύο μπορεί να καταλάβει τελικά την δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες, όταν συνεχώς λαμβάνονται νέα μέτρα, με περικοπές και μειώσεις μισθών. 

Ο κ. Χατζηνικολάου αναφερόμενος στον πολιτικό κόσμο αμφισβήτησε φανερά ότι μπορούν να αντιληφθούν την δύσκολη αυτή θέση του πολίτη. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος έλαβε την «πληρωμένη» απάντηση του νέου Γραμματέα της ΝΔ.  «Δεν δικαιούστε να μιλάτε κ. Χατζηνικολάου, καθώς τα έσοδά σας φτάνουν το 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο!» απάντησε ο κ. Κεφαλλογιάννης. 

Επικράτησε πανδαιμόνιο στον «αέρα» καθώς ο δημοσιογράγος, όπως είναι φυσικό, ξέσπασε κατά του νέου Γραμματέα και μάλιστα έντονα.… φωνάζοντας ότι είναι ντροπή να γίνονται τέτοιες αναφορές, διευκρινίζοντας πως τέτοια ποσά δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. «Ούτε το 1/5 απο αυτά που αναφέρατε δεν παίρνω» ανέφερε ο κ. Χατζηνικολάου.

ΑΝ.ΓΑΛ.


http://newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου