Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η. Κασιδιάρης: Αίτηση για άρση ασυλίας από τις 12 Ιουλίου

από το Γραφείο Τύπου
Από τις 12 Ιουλίου ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταθέσει αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της βουλής, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε...
ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία.


 


Το σημερινό πινάκιο των υποθέσεων του μονομελούς εφετείου κακουργημάτων. Η υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη δεν... αφαιρέθηκε λόγω ασυλίας, όπως ψευδώς διέδιδαν στο διαδίκτυο κάποια υποκείμενα. Έχει ενδιαφέρον ότι στην ίδια κατάσταση δεν υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό όνομα! Όπως επί λέξει αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: "Εν όψει της επερχόμενης δίκης μου ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται στις 3 Σεπτεμβρίου επιθυμώ, όπως άλλωστε έχω και δημοσίως δηλώσει, την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, καθ΄ ότι δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του δικαιώματος που μου παρέχει ο Νόμος."

 

Η Χρυσή Αυγή ανέφερε στο προεκλογικό της πρόγραμμα ότι θα αγωνιστεί για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων, βασικότερο εκ των οποίων είναι η βουλευτική ασυλία. Εφαρμόζουμε στην πράξη τις εξαγγελίες μας και αυτό πονάει τα άθλια φερέφωνα του πολιτικού μας συστήματος.

 
 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα, όπου έχει στηθεί μία θλιβερή σκευωρία από στελέχη του Σύριζα, ανυπομονούμε να φτάσει η ώρα της δίκης για να λάμψει η αλήθεια. Κανένα από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ δεν ανέφερε άλλωστε ότι η περιβόητη "ληστεία" αφορά μία... αστυνομική ταυτότητα, ούτε ότι εκτός από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενοι είναι και οι ψευδομάρτυρες Συριζαίοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου