Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

54 χοτ ντογκ μέσα σε δέκα λεπτά!

Ένας 26χρονος καταβρόχθισε 54 χοτ ντονγκ μέσα σε δέκα λεπτά για να κερδίσει σε έναν δημοφιλή, ετήσιο διαγωνισμό και να γυρίσει σπίτι του με την "κίτρινη ζώνη της μουστάρδας", σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχής χρονιά που ο Τζόι "Σαγόνας" Τσέστνατ από την Καλιφόρνια κερδίζει στον Διάσημο Διαγωνισμό Κατανάλωσης Χοτ Ντογκ Nathan's.

Ο δεύτερος νικητής τερμάτισε με εννέα χοτ ντογκ λιγότερα. Όπως είπε ο Τσέστνατ, η υψηλή θερμοκρασία (34,4 βαθμοί Κελσίου)... επηρέασαν αρνητικά την...απόδοσή του. Εκτός από τη ζώνη, βέβαια, ο νικητής κέρδισε και 30.000 δολάρια. Πέρυσι ο Τζόι είχε καλύτερη απόδοση αφού είχε καταβροχθίσει 68 χοτ ντογκ. Ο διαγωνισμός του Nathan's, πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου στο Coney Island από το 1916, με εξαίρεση το 1941 που δεν πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον πόλεμο και το 1971 εξαιτίας των κοινωνικών αναταραχών. 

Περίπου 20 συμμετέχοντες κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο μπροστά σε ένα τραπέζι μήκους εννέα μέτρων όπου τους σερβίρονται δίσκοι γεμάτοι χοτ ντογκ. Επευφημούμενοι από εκατοντάδες παρευρισκόμενους, καταβροχθίζουν το ένα μετά το άλλο τα χοτ ντογκ, σταματώντας μόνο για να πάρουν μία ανάσα και να πιουν λίγο νερό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου