Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Φεύγει το καλοκαίρι ο Μουρίνιο

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι σκέφτεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της διοίκησης.  

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της As, o 48χρονος τεχνικός έχει ξενερώσει με την απόφαση της διοίκησης να μην προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού παρά τις εισηγήσεις του για το ότι κάτι τέτοιο ήταν αναγκαίο και τώρα αλλά και το καλοκαίρι. Πρώτος στόχος για τον καλύτερο προπονητή του 2010 παραμένει ο Φερνάντο Γιορέντε της Μπιλμπάο.
Εκτός αυτού, οι σχέσεις του Πορτογάλου με τον γενικό διευθυντή των Merengues έχουν αρχίσει να φτάνουν σε οριακό σημείο. Ο Αργεντινός άσκησε κριτική στην απόφαση του Μουρίνιο να αφήσει στον πάγκο τον Μπενζεμά στον αγώνα με την Αλμερία, γεγονός το οποίο δεν άρεσε στον Special One.

Ο Μουρίνιο είναι της άποψης ότι η Ρεάλ δεν έχει τη σωστή δομή ώστε να έρθουν επιτυχίες, ενώ η μη απόκτηση επιθετικού αλλά και η μη άμεση ανανέωση του συμβολαίου του Πέπε είναι επιλογές για τις οποίες είναι σε ρήξη με τη διοίκηση. Αν τελικά αποτελέσει παρελθόν, δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να βρει δουλειά, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ να θεωρείται δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου