Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μία άποψη για τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα


Τα μέτρα φράκτη στον ‘Εβρο του Παπουτσή δεν έχουν παρά στόχο τις εντυπώσεις για το θεαθήναι. 
Οι αρμόδιοι δυστηχώς αδιαφορούν και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επικοινωνιακά.Είτε δεν τους ένδιαφέρει είτε δεν έχουν συνεiδητοποιήσει την εκταση την τεράστια του προβλήματος.   
Η κυβέρνηση που ψήφισε την νομιμοποιήση και τον λαθρονόμο δεν ενδιαφέρεται δραστικά να καταπολεμισει την λαθρομετανάστευση.
Οι εμπόροι καταστρέφονται από απίστευτη έκταση που έχει λάβει το παραεμπόριο και οι ασθένειες που κουβαλούν οι τριτοκοσμικοί εισβολείς απειλούν την υγεία μας.
Πολλοί εκπρόσωποι της άκρας αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεις ΜΚΟ έχουν μετατραπεί σε δυνητικούς εχθρούς και διώκτες της του ελληνικού λαού και της ελληνικής κοινωνίας. ΜΚΟ που υπερασπίζονται δήθεν το πολιτικό άσυλο προσπορίζονται τεράστια κέρδη απο τα κυκλώματα και την διακίνηση της λαθρομετανάστευσης δημιουργόντας τεράστια προβλήματα στην ελληνική κοινωνία.
Υπερασπίζονται τα δικαιώματα του κάθε λαθροεισβολέα αλλά όταν έρχεται η στιγμή να πληρωθεί το κόστος της ανεξέλενγκτης λαθροεισβολής ,της εγκληματικότητας , της βίας ,της παρασιτικής παραοικονομίας, της τραγικής υποβάθμισης του κέντρου της Αθήνας νήπτουν τας χείρας τους. Τον λογαριασμό τον στέλνουν να το πληρώσει ο ελληνικός λαός ενώ αυτοί επιστρέφουν στις ασφαλείς εστίες τους στα βόρεια προάστια. Όσο περισσότερο τα κοινοβουλευτικά κόμματα περιφρονούν τα δικαιώματα του έλληνα μη προνομιούχου πολίτη τόσο περισσσότερο η οργή θα ξεχυλίζει και η επιρροή του Μιχαλολιακου θα αυξάνεται.
Η ελληνική κοινωνία έχει έρθει στα όρια της αντοχής της και ο λαθροεποικισμός μουσουλμανοποιήση δεν μπορούν άλλο να συνεχιστούν .
Αν δεν παρθούν μέτρα ουσιαστικά που να μειώσουν δραστικά τον αριθμό των λαθροεισβολέων η αυτοδικία και οι καταστάσεις βίας θα γίνουν ανεξέλενκτες .

πηγή: http://www.antinews.gr/, από τον χρήστη "Υδρόκερος"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου