Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ ο Καψής!

Η επιλογή του Παντελή Καψή για τη θέση του εκπροσώπου της κυβέρνησης Παπαδήμου, δεν ξένισε κανέναν. Το άλλοτε κορυφαίο στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, που βρέθηκε εκτός διεύθυνσης του «Βήματος της Κυριακής», μετά από φημολογούμενη κόντρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, έτρεχε εξαρχής… χωρίς αντίπαλο για την θέση, από τη στιγμή που ο Λουκάς Παπαδήμος δεν βρήκε κάποιον πανεπιστημιακό με ειδίκευση στην οικονομία, που να ενδιαφέρεται.

Η εμπλοκή του Παντελή Καψή στην κεντρική πολιτική σκηνή, δημιουργεί το εύλογο ερώτημα για το αν θα έχει… συνέχεια. Αν δηλαδή θα επιλέξει να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές, ή θα επιστρέψει στη δημοσιογραφία, μετά την ολοκλήρωση της θητείας της μεταβατικής κυβέρνησης Παπαδήμου.
Το ερώτημα φαίνεται να έχει απαντηθεί ήδη, καθώς στην Ιπποκράτους μιλούν με προχωρημένη βεβαιότητα για «μεταγραφή» του Παντελή Καψή στο ΠΑΣΟΚ. Υποστηρίζοντας ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Ο Παντελής Καψής άλλωστε κινείται ιδεολογικά στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, και οι απόψεις που με συνέπεια διατυπώνει εδώ και πολλά χρόνια, από τα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, βρίσκονται πολύ κοντά στον πολιτικό αυτοπροσδιορισμό του ΠΑΣΟΚ.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι υποψηφιότητες όπως του Παντελή Καψή, θα διευρύνουν τους ορίζοντες του ΠΑΣΟΚ, και θα δώσουν μια αίσθηση ανανέωσης στο πολιτικό δυναμικό του.


http://www.statesmen.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου