Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο «ΔΕΣΜΟΣ» στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»


Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό», η ομάδα του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» ξεπέρασε τα 550 άτομα και έδωσε το δυναμικό «παρών» και στις 4 διαδρομές του 8ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 στην Θεσσαλονίκη.

Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από το κόστος συμμετοχής στο Μαραθώνιο, θα ενισχυθεί το κοινωφελές έργο του Δεσμού στη Θεσσαλονίκη, το οποίο  βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική προσφορά των μελών της ομάδας και την ευγενική στήριξη εταιρειών.
Ταυτόχρονα με τις διαδρομές, μεγάλη ανταπόκριση από το ευρύ κοινό είχε η 1η Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών στην πόλη που διοργάνωσε ο Δεσμός για την στήριξη οργανισμών της Θεσσαλονίκης που φροντίζουν παιδιά και, ιδιαίτερα, βρέφη. Χάρη στην ενθουσιώδη ανταπόκριση όλων, συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα από πάνες, βρεφικά γάλατα και βρεφικές κρέμες τα οποία διατέθηκαν για να ικανοποιηθούν ανάγκες 58 βρεφών που στεγάζονται στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, στην PRAKSIS, στην Ιεραποστολή της Αγάπης «Μητέρα Τερέζα», στον Σύλλογο Πολυτέκνων «Αγ. Πάντες» και στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα «Ο Ευαγγελιστής Μάρκος».
Η ομάδα του Δεσμού ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες με τον Δεσμό, τους υποστηρικτές: EPI-DIRECT, ISOMAT ABEE, CHROMOTYP, POLYPRINT SA, ΣΑΒΒΙΚΟΣ – ΛΑΨΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΕΕ, Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., FENAFRESH, Ε. ΜΕΤΑΞΑ & ΣΙΑ Ε.Ε, EXCELSIOR HOTEL και BUTLERS., τους περισσότερους από 30 ενθουσιώδεις εθελοντές μας, τα μέλη των οργανισμών του δικτύου του Δεσμού στη Θεσσαλονίκη, όπως την Μέριμνα Παιδιού, το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Άγιος Δημήτριος» και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες η «Αμυμώνη» που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, το Αμερικάνικο Κολλέγιο «Ανατόλια» και τις εταιρείες Deloitte, ΕΒΙΕ Μιχαηλίδης Α.Ε. και Domes of Elounda που έτρεξαν μαζί μας με τις ομάδες τους, καθώς και την διοργάνωση που επέλεξε τον Δεσμό να συμμετάσχει ως ένα από τέσσερα μη κερδοσκοπικά σωματεία στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς.
Φωτογραφίες της μεγάλης ημέρας που έχουν τραβήξει οι εθελοντές φωτογράφοι Χρύσα Νικολέρη, Νίκος Πάππας, Γιάννης Σπυρόπουλος, Ιωάννης Βεργάδης και Κωνσταντίνος Σαπουνάς θα αναρτηθούν στην σελίδα μας στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου