Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Νέος Γραμματέας στους ΑΝΕΛ ο Σπύρος Γαληνός

anel
Ολοκληρώθηκαν αργά σήμερα ο απόγευμα οι εργασίες της πρώτης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τις οποίες άνοιξε το πρωί με ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Το Εθνικό Συμβούλιο εξέλεξε τον γραμματέα του κόμματος, την Εκτελεστική Επιτροπή, την Επιτροπή Δεοντολογίας, καθώς και την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.
Συγκεκριμένα για τη θέση του γραμματέα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξελέγη ο πρώην βουλευτής Σπύρος Γαληνός, ενώ δεύτερος σε σειρά εκλογής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπίσαλας. Υποψήφιοι για το αξίωμα του γραμματέα ήταν έξι στελέχη εκ των οποίων οι δυο πρώτοι πέρασαν το δεύτερο γύρο όπου εξελέγη, ο κ.Γαληνός.
Τα επτά αιρετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που εξελέγησαν είναι οι: Γιώργος Αναγνωστάκος, Σάββας Τσιμαχίδης, Νίκος Δαγλαρτζής, Παναγιώτης Πλακεντάς, Ιωάννης Μοίρας, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Μιχάλης Σακελάρης.
Πρώτος αναπληρωματικός εξελέγη ο Νίκος Ντίνος.
Επίσης για την Επιτροπή Δεοντολογίας εξελέγησαν οι: Ευρυδίκη Κουρνέτα, Νικόλας Μαρκάτος, Σταματίνα – Ρομίνα Βουγιουκλάκη, Μαρία Αγγέλου και Χριστίνα Ντούβαλη. Τέλος για την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου εξελέγησαν οι κ.κ. Γεώργιος Κοκκοράκης και Ανδρέας Κομματάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου